Veckans Helgbricka v. 9
En lättare måltid med många smaker - allt färdigt att äta!
Hummus
med hembakat tunnbröd
Bakade oliver & marconamandlar
Chark
Fänkålssalami, salami ventricina & tryffelsalami
Råbiff
med svart vitlöksmajonnäs, finhackad silverlök, manchego, mâchesallad & hasselnötter
Vegetarisk carpaccio
på betor m. fetaost, inlagd lök & betchips
Burrata
med röd endiv, granatäpple, olivolja & krutonger
Skagenröra
picklad lök, dill, citron & levainbröd
Brownie
med kokoskräm, rostad vit choklad & smul av havregryn/mandelmjöl
Pris 299:-/per person (minst 2 personer)
Din beställning mailar du in på info@restauranganima.se senast kl. 16.00 torsdag samma vecka för att sedan hämta upp maten hos oss på fredag mellan kl. 16.00-17.00.
(Begränsat antal - beställningar handläggs i inkommen ordning)
--- HÄMTAS PÅ ÀNIMA NU IGEN---
Vintips:
Brickan består av många olika smaker och råvaror vilket gör att det aldrig finns någon
perfekt matchning men här är två förslag på lite enklare viner som passar till mycket:
Gustave Lorentz Riesling Réserve, 2019 Nr.22257 109:-
Couvent des Jacobins Bourgogne Rouge, 2018 Nr.5283 159:-
Alla dagar borde börjas med bubblor
Taittinger Brut Réserve Nr.7422 439:-