Veckans Helgbricka​ v. 9

En lättare måltid med många smaker - allt färdigt att äta!

Hummus

med hembakat tunnbröd

 

Bakade oliver & marconamandlar

 

Chark

Fänkålssalami, salami ventricina & tryffelsalami

 

Råbiff

med svart vitlöksmajonnäs, finhackad silverlök, manchego, mâchesallad & hasselnötter

 

Vegetarisk carpaccio

på betor m. fetaost, inlagd lök & betchips

 

Burrata

med röd endiv, granatäpple, olivolja & krutonger

 

Skagenröra

picklad lök, dill, citron & levainbröd

Brownie

med kokoskräm, rostad vit choklad & smul av havregryn/mandelmjöl

Pris 299:-/per person (minst 2 personer) 

Din beställning mailar du in på info@restauranganima.se senast kl. 16.00 torsdag samma vecka för att sedan hämta upp maten hos oss på fredag  mellan kl. 16.00-17.00.

(Begränsat antal - beställningar handläggs i inkommen ordning)

--- HÄMTAS PÅ ÀNIMA NU IGEN---

Vintips:

Brickan består av många olika smaker och råvaror vilket gör att det aldrig finns någon

perfekt matchning men här är två förslag på lite enklare viner som passar till mycket:

Gustave Lorentz Riesling Réserve, 2019  Nr.22257  109:-

Couvent des Jacobins Bourgogne Rouge, 2018  Nr.5283  159:-

Alla dagar borde börjas med bubblor

Taittinger Brut Réserve Nr.7422 439:-