top of page
logga

Välkommen till Ànima

Bordsbokning: 011 - 18 00 14 

Från och med 5 september
har vi öppet:
Tisdag-torsdag 16.00-22.00
Fredag 16.00-23.00
Lördag 16.00-23.00

Gamla Rådstugugatan 26

602 24 Norrköping

011 - 18 00 14

info@restauranganima.se

Green Leaf Close Up

RESTAURANG ÀNIMA I NORRKÖPING

Ànima är utan tvekan en av de mest framstående och bästa restaurangerna i Norrköping som tar matupplevelsen till en helt ny nivå.  Ni hittar restaurang Ànima mitt i city, med närheten till strömmen och det berömda industrilandskapet så ligger vi mitt i hjärtat av Norrköping. Med en inspirerande matfilosofi från sydeuropeiska traditioner skapar vi en atmosfär av gemenskap runt middagsbordet. 

Ànima i Norrköping är en restaurang som näst intill är ett paradis för ditt gastronomiska äventyr, där noggrant utvalda råvaror blir till kulinariska mästerverk, tillagade av våra skickliga och erfarna kockar.  Det som gör Ànima i Norrköping så unikt är vårt koncept att dela middag med varandra runt bordet. 

Restaurant Table

MIDDAGEN

Eran middag blir en smakresa genom Sydeuropa tillsammans med dina nära och kära. Vi erbjuder både mindre och något större rätter, och vi ger dig möjligheten att anpassa din middag efter din aptit och dina smakpreferenser.


Vår personal finns alltid tillhands för att vägleda och rekommendera er genom middagen, vilket skapar en trygg och förtroendefull atmosfär. 


Med filosofin om att umgås på ett nytt sätt runt middagsbordet har vi på Ànima verkligen skapat en plats för socialt samspel och njutning. Ingen blir utelämnad när alla delar på samma rätter och smakar på samma kulinariska skapelser. 


Det är som en symfoni av smaker som förenar dina sinnen och skapar oförglömliga minnen. 
"Sharing food" är mer än bara en matfilosofi på Ànima; det är en livsstil. Att beställa mat tillsammans främjar samhörighet och öppnar upp för samtal och glädje under hela middagen. Det är ett sätt att återupptäcka hur mat kan förena människor och skapa starka band. 

ÀNIMA AFTER WORK

Välkomna till Norrköpings bästa och mest prisvärda after work.
Förena nytta med nöje, eller ta med dina vänner för att uppleva den bästa

after worken som Norrköping har att erbjuda.

Cocktail från 99:-
Öl/vin/bubbel från 69:-

Vi har tagit fram 8 små rätter ur vårt sortiment och skapat små aptitretare till er cocktail eller bubblet. 

334D12FD-6B7B-45B7-8DCB-731DC2DFA720.jpeg

VINPROVNING I VINRUMMET

För att komplettera denna redan fantastiska upplevelse har vi på Ànima ett förtjusande vin- och champagnerum. Detta rum är inte bara en plats för drycker; det är en plats för exklusiva vinprovningar och delande av kunskap om olika viner och distrikt.  Vår vinlista är under ständig utveckling och kompletteras ständigt med nya viner om vi noggrant väljer ut. 

Hur många tar vi emot?
Vi har plats för upp till 12 personer i vinrummet, vilket gör det till en intim och exklusiv upplevelse för er vinprovning, här kan ni utforska olika vinprofiler och låta era sinnen utforska nya territorier.


Det är även värt att notera att Ànima är uppmärksam på dina vinpreferenser. Om du har specifika önskemål om viner eller distrikt du vill utforska, då finns vår kunniga personal för att vägleda och skräddarsy just er vinprovning. Dessutom är det en fin detalj att vi på Anima även har en hel del champagne, självklart från det prestigefyllda Champagnedistriktet. 


Hur lång tid tar en vinprovning? 
Vi har en riktlinje på en tidsåtgång på
ca 2 timmar för en vinprovning.

Givetvis kan vi skräddarsy en vinprovning och minska eller förlänga tiden. Sammanfattningsvis erbjuder vi på Ànima en unik matupplevelse som inte bara handlar om maten i sig, utan om att skapa minnen tillsammans. Genom att föra samman människor kring matbordet och dela smaker skapas en atmosfär av gemenskap, njutning och kärlek till mat.

Det är en plats där smaker och samtal flyter fritt, och där varje besök blir till en oförglömlig resa genom Sydeuropas kulinariska landskap. 

Ni hittar oss på Gamla Rådstugugatan 26, välkommen!

bottom of page