Vårt  Team

Det är sagt att Norrköping är en stad i rörelse och förändring, en stad vars industriella rötter numera blivit ansiktet utåt för ett blomstrande, moderniserat kulturcentrum. Också Norrköpings matkultur har över åren reviderats och vi på ÀNIMA är glada över att få ha tagit del av den påtagliga förändring som skett. Tidigare gick vi under namnet Pappa Grappa Restaurangen, men har under vintern 2017 och våren 2018 gjort en totalrenovering av våra lokaler, uppdaterat vårt koncept och målet är nu att få Norrköpingsborna ytterligare mer medvetna om vad de stoppar i munnen. Vi har haft nöjet att få hålla i många njutbara tillställningar genom åren och nu är det dags att ta dem till nya nivåer! Vi vill lyfta fram autentiska, komplexa rätter som stimulerar dina smaklökar till klimax. 

Att äta god, vällagad mat behöver dock inte nödvändigtvis innebära att du spenderar en hel månadslön på massa exklusiva delikatesser och andra elitistiska skrönor. Tvärt om, är vårt mål att dela med oss av genuina, matnyttiga kunskaper som vi samlat på oss. Också våra sommelierer arbetar för att på bästa sätt harmonisera smak- och dryckeskombinationer. Vi berättar om vinernas kultur, historia, tillverkning och tradition. Hela teamet hoppas att ni ska gilla vårt nya koncept, välkomna! 

RETIRED